Rezervacije i plaćanje

Pretraživanje proizvoda

Naša kartica za pretraživanje proizvoda se nalazi na glavnoj stranici te sa lijeve strane na svakoj stranici pojedine grupe proizvoda.

Odaberite parametre u kartici za pretraživanje kako biste suzili rezultate pretrage prema Vašim željama.

Ispod kartice za pretraživanje, sustav će Vam ponuditi dodatne parametre za još točnije rezultate pretrage.

Klikom na tipku “Prikaži cijelu ponudu” prikazati će Vam se svi raspoloživi proizvodi neovisno o parametrima pretraživanja.

Nakon što kliknete na tipku “Pretraži” u roku nekoliko sekundi pokazati će Vam se stranica sa svim proizvodima koji odgovaraju odabranim parametrima u kartici za pretraživanje.

Za svaki proizvod prikazati će Vam se sljedeći podaci:

  • ime proizvoda (hotel, paket aranžman, izlet, transfer)
  • zemlja, regija i mjesto gdje se proizvod nalazi
  • cijena proizvoda

Ako kliknete na poveznicu “Raspoložive sobe” unutar kartice hotela u rezultatima pretrage, prikazati će Vam se svi raspoloživi tipovi smještajnih jedinica.

Ako kliknete na ime hotela, prikazati će Vam se detaljan pregled hotela sa detaljnim informacijama o hotelu, prikazom na karti, uvjetima otkaza, opisom mjesta, foto galerijama i posebnim ponudama. Tu ćete moći vidjeti i koje su sve smještajne jedinice ili usluge moguće.

Za više detalja o pojedinoj smještajnoj jedinici ili usluzi, kliknete na poveznicu “Više informacija” koja se nalazi na kartici svake smještajne jedinice ili usluge.

Specifični detalji i uvjeti za posebne ponude, vidljivi su ako kliknete na poveznicu “Uvjeti posebne ponude” koja se nalazi u prikazu svake smještajne jedinice u detaljnom prikazu hotela.

Moguće je da rezultati pretrage neće zadovoljiti Vaše želje. Ukoliko se to dogodi, pošaljite nam upit na adresu reservations@eholidays.hr, sa specifikacijom željenih usluga, brojem odraslih osoba i djece te željenim periodom putovanja.

Rezervacije

U rezultatima pretrage, sustav će Vam ponuditi tipku “Rezerviraj” ili “Pošalji upit”, ovisno o raspoloživosti proizvoda.

Tipka “Rezerviraj” znači da je predmetna smještajna jedinica ili usluga odmah raspoloživa, a krajnji rezultat rezervacijskog procesa će biti potvrđena rezervacija.

Tipka “Pošalji upit” znači da predmetna smještajna jedinica ili usluga nije odmah raspoloživa, a krajnji rezultat rezervacijskog procesa će biti upit kojeg će sustav proslijediti našem rezervacijskom osoblju. Potvrdu rezervacije ćete dobiti u roku 48 sati od poslanog upita.

Važno je da poštujete sve korake rezervacijskog procesa, te da polja popunjavate ispravnim podacima. Neka polja su obavezna, a označena su zvjezdicom. Ne odgovaramo za moguće štete ili dodatne troškove prouzrokovane netočnim podacima.

Molimo Vas da pažljivo pročitate naš Ugovor o putovanju kao i policu privatnosti i način na koji koristimo Cookies datoteke, kako biste saznali na koji način čuvamo i štitimo Vaše osobne podatke.

Plaćanja

Rezervacija se smatra valjanom tek nakon što je uplaćeno minimalno 30% ukupnog iznosa rezerviranog smještaja i/ili usluga.

Preuzimanje svih neophodnih dokumenata za putovanje, biti će Vam omogućeno nakon što je uplaćen ukupan iznos rezerviranog smještaja i/ili usluga.

Ukoliko je smještajna jedinica ili usluga odmah raspoloživa, na kraju rezervacijskog procesa sustav će Vam ponuditi da uplatite minimalni dio ili ukupan iznos rezervacije kreditnom karticom ili uplatom na transakcijski račun.

Odabirom kreditne kartice, sustav će Vas uputiti na stranice na kojima možete izvršiti sigurnu online transakciju kreditnom karticom.

Odabirom uplate na transakcijski račun, sustav će Vam omogućiti preuzimanje ponude sa svim potrebnim podacima za valjanu uplatu. Uplatu na transakcijski račun ćemo čekati najviše 72 sata od trenutka potvrde rezervacije. Nakon isteka tog roka, rezervacija će biti automatski otkazana.

Ukoliko smještajna jedinica ili usluga nije odmah raspoloživa, na kraju rezervacijskog procesa sustav će Vam ponuditi da odaberete način na koji želite platiti za rezervirani smještaj i/ili usluge. Potvrda rezervacije će ovisno o Vašem odabiru sadržavati ponudu za uplatu na transakcijski račun ili link na stranicu na kojoj možete izvršiti sigurnu uplatu kreditnom karticom.

Molimo Vas da pažljivo pročitate naš Ugovor o putovanju kako biste saznali detalje o tome kako se izvršavaju transakcije kreditnim karticama, koji su rokovi otkaza i na koji način se podnose i rješavaju prigovori na kvalitetu usluga.